Tripadvisor QR code

De URL voor een Tripadvisor recensieformulier wordt via een Tripadvisor QR code omgezet in een scanbare, deelbare QR code. Klanten of passagiers die de QR code scannen worden onmiddellijk naar de recensiepagina van het bedrijf gestuurd, waar ze hun commentaar kunnen geven. Een Tripadvisor QR code kan een uitstekende plek zijn om te beginnen als je probeert je bedrijf met Tripadvisor beoordelingen op niveau te brengen of als je gewoon extra informatie wilt over hoe klanten en bezoekers denken over hun diner, verblijf of rondleiding. Het gebruik van een QR code voor een Tripadvisor-review is een gemakkelijke en effectieve techniek om reviews te verzamelen die je kunnen helpen je ranking op de website te verhogen. Klanten en bezoekers worden onmiddellijk doorgestuurd naar de plek waar ze feedback kunnen geven met een simpele scan van de code.

Voordelen van Tripadvisor QR codes

Nu je enig basisidee hebt over wat een Tripadvisor QR code is, vraag je je vast af of het gebruik van TripAdvisor QR codes voordelen heeft. Om je gerust te stellen: er zijn inderdaad nogal wat voordelen van het implementeren van de Tripadvisor QR code. Laten we ze eens bekijken.

Genereer meer 5-sterren recensies voor je bedrijf

In de horeca zijn online recensies crucialer dan ooit. In feite vindt bijna 90% van de reizigers dat het bekijken van internetrecensies cruciaal is bij het kiezen van een hotel of restaurant. Maar hoe kun je je 5-sterren beoordelingen verhogen? Zorg ervoor dat het achterlaten van een recensie voor je bezoekers slechts een paar klikken vergt. Hoe eenvoudiger je het maakt, hoe groter de kans dat ze zich eraan houden. In je after-stay follow-up e-mail kun je links opnemen naar populaire beoordelingswebsites. Je kunt ook overal in het hotel mededelingen of QR codes plaatsen met informatie over hoe je een recensie kunt schrijven. Het gebruik van een QR code maakt het gemakkelijker en vergroot ook de kans dat je een 5-sterren recensie voor je bedrijf krijgt.

Maak het mensen gemakkelijk om feedback te geven

Voorbij zijn de dagen dat mensen moesten opschrijven hoe ze het vonden om in het hotel te verblijven of te genieten van de diensten van een bepaald bedrijf. Tegenwoordig hebben de meeste mensen geen tijd om feedback te schrijven en daardoor lijden de meeste bedrijven onder een gebrek aan goede feedback, waardoor ze in de toekomst potentiële klanten verliezen. Maar als je de kans op potentiële klanten in de toekomst wilt vergroten, dan wordt het tijd dat je je klanten/gasten kennis laat maken met een QR code voor feedback. Het gebruik van een QR code voor feedback helpt mensen gemakkelijk te scannen en feedback te geven over je diensten. Een QR code kan worden opgeslagen, en de klanten/opdrachtgevers kunnen altijd en overal hun feedback geven.

Voeg je QR code toe aan verschillende marketingmaterialen

Tripadvisor QR codes kunnen worden geschaald om te passen op alles zo klein als stickers tot zo groot als reclameborden, afhankelijk van de grootte die je ontwerp vereist. Een Tripadvisor QR code kan op maat gemaakt worden voor je merk of bedrijf, ongeacht welke printmedia je gebruikt om in contact te komen met je consumenten. Eenvoudiger gezegd: de QR code kan worden toegepast op allerlei marketingproducten, waaronder flyers, billboards en feedbackformulieren.

Volg scans en gegevens met Tripadvisor QR code

Als je dynamische QR codes gebruikt om je bedrijf te promoten, kun je Tripadvisor QR code scanimpressies bijhouden en uitzoeken welke demografische groep het meest geïnteresseerd is in je content. Je kunt het totale aantal scans controleren (per dag, week, maand en jaar), hun locaties (regio, land en stad), en het scanplatform met behulp van de monitoring tool (IOS, PC, of Android).

Hoe maak je een Tripadvisor QR code

Nu je je bewust bent van de voordelen van een Tripadvisor QR code, vraag je je vast af hoe je er een kunt maken om je bedrijf te vergroten. Hier zijn een paar eenvoudige stappen om je eigen Tripadvisor QR code te maken via Trueqrcode.

Stap 1: Ga naar Trueqrcode en vul de URL in die je wilt gebruiken voor je Tripadvisor QR code. Kies een geloofwaardige QR code generator waarmee je snel en moeiteloos QR codes kunt maken. Met de QR code generator van Trueqrcode kun je QR codes maken en verkrijgen zonder enige privé informatie te onthullen.

Stap 2: Je unieke QR code wordt onmiddellijk gegenereerd. – Om er zeker van te zijn dat de QR code gescand kan worden, gebruik je passende kenmerken, zoals contrasterende kleuren of kaders, voordat je hem maakt. Klik op “Genereer” nadat je klaar en tevreden bent met de QR code, en je QR code wordt meteen gegenereerd.

Stap 3: Sla je QR code op in je persoonlijke account. – Zodra je kunt, sla je de QR code op in je persoonlijke account. Door dit te doen voorkom je dat je QR code door concurrenten wordt gebruikt en bewaar je hem voor later gebruik.

Stap 4: Download je QR code in een .jpg bestand. – De QR code moet worden gedownload voor later gebruik als hij eenmaal is opgeslagen. In plaats van je QR code te downloaden als een van de andere open-source bestandstypen, is het aan te bevelen om het als .jpg bestand te doen.

Stap 5: Je Tripadvisor QR code is klaar voor gebruik. – Het is tijd om je gegenereerde QR code te downloaden als een .jpg bestand, zodat je die kunt gebruiken voor je marketingmateriaal.

Best practices voor Tripadvisor QR codes

Recensies op Tripadvisor zijn zeer waardevol. Meer dan alleen potentiële klanten of bezoekers een beeld te geven van je etablissement voordat ze aankomen, verbetert het verkrijgen van zoveel mogelijk recensies ook je ranking op Tripadvisor. Gelukkig kan een Tripadvisor QR code het antwoord zijn dat je nodig hebt om je bezoekers en klanten te motiveren recensies op de website te plaatsen en hun verhalen met anderen te delen. Laten we eens kijken naar enkele best practices van een Tripadvisor QR code.

Tripadvisor QR codes voor hotels en resorts

Tripadvisor-recensies voor hotels kunnen een verkoop maken of breken. Veel slimme bezoekers doen hun huiswerk over een hotel voordat ze een reservering maken, en ze houden vaak rekening met Tripadvisor-evaluaties op basis van ervaringen van eerdere klanten. Geef je klanten alle kans om anderen te vertellen over hun verblijf in je hotel door een hotel QR code op te nemen op displays bij de receptie of een boekje te maken met een soortgelijke QR code voor hun aankomst in hun kamer.

Hoe winkeliers Tripadvisor QR codes gebruiken

Mensen kunnen dankzij QR codes sneller bij je kopen, maar ze kunnen ook voor allerlei andere dingen gebruikt worden. Het gebruik van een Tripadvisor QR code kan je pogingen tot winkelpromotie verbeteren. Een QR code kan allerlei gegevens bevatten. Een document, telefoonnummer, e-mailadres, website, en nog veel meer kan in de inhoud staan! Zo kun je snel een QR code maken die wijst naar de TripAdvisor-website van je detailhandel. Op deze manier hoeven klanten alleen maar de QR code te scannen om je bedrijf te beoordelen. QR codes zijn voor potentiële klanten eenvoudig te scannen met hun telefoon.

Boost je citymarketing met Tripadvisor QR codes

Steden hebben vaak een verhaal te vertellen, of ze nu rijk zijn aan cultuur en geschiedenis of bezaaid met prachtige architectuur. Een QR code voor een stad kan je helpen om Tripadvisor te gebruiken om ondergewaardeerde plekken te markeren, zodat je optimaal kunt profiteren van de bijzondere kwaliteiten en tradities van je stad. Je kunt bijvoorbeeld overal in de stad QR code posters ophangen die reizigers aanmoedigen om recensies in te sturen.

Tripadvisor QR codes zijn een must voor restaurants

Voor het restaurant zijn online recensies essentieel. Tripadvisor reviews kunnen restauranthouders helpen nieuwe klanten aan te trekken, en het gebruik van een restaurant QR code is een slimme aanpak om klanten te belonen. Er zijn een paar manieren waarop restauranthouders hun Tripadvisor QR codes kunnen gebruiken om verse recensies te vragen. Door je QR code op een tabletent aan te brengen kun je tevreden eters overhalen een recensie te geven nadat ze klaar zijn met eten, als de herinnering aan de gelegenheid nog vers is. Of waarom niet op je bonnetjes? Je consumenten hebben de mogelijkheid om een recensie te plaatsen wanneer het hun in de toekomst uitkomt.

Gebruik QR codes voor je evenement of feest

Tripadvisor QR codes zijn niet alleen essentieel voor bedrijven, maar gunstig voor het promoten van elk soort evenement of feest. Het toevoegen van een Tripadvisor QR code aan elk marketingmateriaal vergroot de kans dat potentiële klanten je evenement of feest bezoeken. Deze klanten komen op hun beurt vaak terug en beoordelen die evenementen of feesten die later de aandacht trekken van andere klanten die jouw evenement of feest willen bezoeken.

Tips voor het maken van een Tripadvisor QR code

Zorg ervoor dat je Tripadvisor QR code actief en actueel is

Omdat Tripadvisor-recensies nogal belangrijk zijn voor elk bedrijf, is het essentieel om de Tripadvisor QR code actief en up-to-date te houden. Als de code niet actueel of actief wordt gehouden, dan is de kans groot dat het bedrijf potentiële klanten verliest. Door een dynamische Tripadvisor QR code te gebruiken, kun je de gegevens veranderen wanneer je maar wilt.

Link rechtstreeks naar het invulformulier van Tripadvisor

Wil je dat je klanten recensies achterlaten na gebruik van je diensten? Gebruik dan een link die je leidt naar het invulformulier van Tripadvisor voor de website van je bedrijf. Zodra de klant de QR code scant, wordt hij automatisch doorgestuurd naar de Tripadvisor URL-link van je bedrijfswebsite, waar hij zijn waardevolle recensie kan achterlaten.

Is je QR code duidelijk zichtbaar en scanbaar?

Wil je de kans op meer potentiële klanten vergroten? Zo ja, dan moet je ervoor zorgen dat de Tripadvisor QR code die je op het gewenste marketingmateriaal wilt plaatsen duidelijk zichtbaar en scanbaar is. Maak de QR code niet te klein, want dan wordt het voor de meeste mensen moeilijk om hem op te merken en te scannen.

Zorg ervoor dat het ontwerp van je QR code aantrekkelijk is

Als je klaar bent met het ontwerpen van de Tripadvisor QR code voor je bedrijf, kun je het ontwerp van je code bewerken zodat hij er aantrekkelijk uitziet en opvalt tussen de QR codes van andere concurrenten. Je kunt eenvoudig een kader toevoegen of de lettergrootte van de QR code veranderen of zelfs kleurrijk maken. Door het ontwerp van je QR code aantrekkelijk te maken is hij ook goed zichtbaar en scanbaar voor klanten.

Doe A/B testen en controleer welke QR code meer gescand wordt

A/B-testen is het proces waarbij twee of meer marketingstrategieën naast elkaar worden gezet, terwijl je bescheiden aanpassingen maakt. E-mail marketing en social media reclame maken al lang gebruik van A/B testen om cruciale informatie te verzamelen over succespercentages van campagnes. Je kunt verschillende factoren beoordelen, zoals fotovarianten, tekststijlen, Calls to Action (CTA’s), doelgroepdemografie en nog veel meer, om te ontdekken welke QR codes het meest succesvol zijn.

FAQ

Meest voorkomende vragen en antwoorden

Door de camera van hun smartphone op de Tripadvisor QR code te richten om hem te activeren en vervolgens te klikken op de relevante link die bovenaan hun scherm verschijnt om bij de gewenste URL te komen, kunnen gebruikers snel de Tripadvisor QR code scannen. Raadpleeg de aanwijzingen om de beste QR code scanner software te kiezen als je Android of iOS smartphone een besturingssysteem heeft dat ouder is dan iOS 8 of 11.

Als je een dynamische QR code oplossing gebruikt voor je Tripadvisor QR code, kun je op elk moment de URL of zelfs gegevens wijzigen. Helaas kunnen statische QR codes niet worden veranderd of naar een andere URL worden verwezen nadat ze zijn gepubliceerd.

De optimale plaats om een Tripadvisor QR code te plaatsen kan variëren op basis van het soort marketingmateriaal dat je gebruikt. Er is dus geen universeel toepasbare oplossing voor dit onderwerp. Gebruik je fantasie bij het plaatsen van QR codes op alles waar je doelgroep mee in aanraking komt. Door er een te plaatsen op de achterkant van je kassa, brochures, menukaarten, banners, visitekaartjes, social media, posters en alle andere promotionele producten kun je klanten aantrekken.

Het gebruik ervan kan worden gevolgd wanneer dynamische QR codes worden gebruikt. Dit geeft details over de grootte, locatie, hoeveelheid en duur van de scan en over het besturingssysteem van het scanapparaat.

Met behulp van een Tripadvisor QR code kan de URL voor een Tripadvisor-recensieformulier worden omgezet in een scanbare, deelbare QR code. Klanten of passagiers die de QR code scannen worden onmiddellijk naar de recensiepagina van het bedrijf gestuurd, waar ze hun commentaar kunnen geven.