QR codes voor stadions en congrescentra

Voordelen van QR codes voor stadions en congrescentra

QR codes hebben allerlei toepassingen voor het promoten van stadiondiensten, zoals speciale aanbiedingen voor eten en drinken, komende reclame-evenementen, of het controleren van tickets. Sportlocaties hebben ook de mogelijkheid om unieke QR codes voor stadions en congrescentra die het geheugen van het stadionmerk vergroten. Zij mogen de primaire onderdelen, waaronder locatiemarkeringen wijzigen door hun logo toe te voegen en de kleuren te veranderen. Bij elk spel worden prominente gebieden met dynamische QR codes voor stadions en congrescentra kan bezoekers omleiden naar de nieuwste marketinginitiatieven. Laten we eens kijken hoe QR codes nuttig kunnen zijn voor stadions en conferentiecentra en een beter begrip krijgen van deze nieuwe technologie.

Het is niet eenvoudig om een conferentiecentrum of een sportstadion te runnen. Zo’n beroep houdt veel meer in dan alleen kaartverkoop. Vandaag de dag is het opbouwen van relaties met je consumenten een groot onderdeel van elk bedrijf. Dat komt omdat gezonde klantverbindingen altijd leiden tot succesvollere bedrijven. En er zijn veel stappen die je daarvoor moet nemen. Van het aanbieden van probleemloze toegangskaartjes tot een uitstekende klantenservice, je bent altijd op zoek naar meer engagementstrategieën om de concurrentie voor te blijven. Je kunt in deze situatie profiteren van QR codes. Ze behoren tot de interessantste nieuwe technologieën. In werkelijkheid blijkt uit de gegevens dat het gebruik ervan in de loop der tijd aanzienlijk is toegenomen.

De implementatie van QR codes voor stadions of congrescentra is voordelig als het gaat om het vergroten van evenement opkomst en het aantrekken van extra klanten om evenementen te houden.

Snel en gemakkelijk communiceren

Het is cruciaal om gasten een snelle, eenvoudige manier te geven om met je coördinatoren in contact te komen als ze iets nodig hebben. Iedereen kan de QR code scannen en onmiddellijk contact opnemen met je medewerkers voor vragen door een vCard Plus QR code aan hun personeels-ID of een QR code met telefoonnummer. Voor later gebruik kunnen ze het ook bewaren en verspreiden. Een geslaagd evenement zal uiteindelijk resulteren in meer toekomstige terugkerende klanten!

Gemakkelijk te veranderen

Hoe zou je de aanwezigen informeren over een verandering in de timing van de wedstrijd of het evenement? Met behulp van de dynamische URL QR codes voor stadions en congrescentra, kan men gemakkelijk de bestaande informatie veranderen. Dus als de mensen de QR code hebben gescand en opgeslagen, kunnen ze de aangebrachte wijzigingen zien. Zo blijven ze op de hoogte van wijzigingen in het tijdstip of de plaats van het evenement.

Gebruik de QR code op verschillende marketingmaterialen

Wil je je stadions en congrescentra promoten? Welnu, de beste manier om dat te doen is door middel van verschillende reclamematerialen. Als mensen eenmaal beginnen met het kopen van goederen in stadions en congrescentra, helpen ze op hun beurt jou om je goederen te promoten. Je kunt een coupon QR code gebruiken op de verpakking van een aankoop in het stadion of congrescentrum om een korting te geven die aanzet tot meer aankopen. Omdat de procedure volledig traceerbaar is, kun je ook vaststellen hoeveel verkopen er door je QR codes voor promotie van stadions en congrescentra.

Vraag mensen om feedback

Iedereen is zich bewust van de waarde van feedback van klanten. Het helpt bij het vaststellen van je sterke punten en beperkingen. Het is echter een uitdaging om individuen te dwingen commentaar te geven. Zij moeten een reeks instructies volgen telkens wanneer je de link naar het feedbackformulier binnen je stadionterrein of conferentiezalen afdrukt. En omdat het veel werk vereist, kiezen veel mensen ervoor het niet te doen. Een feedback QR code kan het verzamelen van invoer eenvoudig maken. Maak gewoon de QR codes voor stadions of congrescentra en post het op de relevante plaatsen of makers. Klanten hebben snel toegang tot het feedbackformulier op hun telefoon door het gewoon te scannen. Het is niet langer nodig om moeizaam de link van het formulier in te voeren.

Informatie actueel houden

Het is cruciaal om de aanwezigen op de hoogte te stellen van eventuele wijzigingen in de schema’s van het stadion of conferentiecentrum. Als de locatie of het schema van het evenement verandert, moet je je gasten daarvan op de hoogte stellen. Door de gasten op de hoogte te houden kunnen ze voorkomen dat ze komende veranderingen in de bijzonderheden missen. In deze situatie, QR codes voor stadions en congrescentra met een dynamische URL kan worden gebruikt om de reeds aanwezige informatie snel bij te werken.

Hoe maak je QR codes voor stadions en congrescentra?

Nu je de voordelen kent, denk je misschien na over hoe je QR codes kunt maken voor stadions en congrescentra. Voordat je een QR codes voor stadions en congrescentra gebruikt, kies je de informatie of instructies die je wilt opnemen. Selecteer dan gewoon de juiste code voor de informatie die betrekking heeft op jouw evenement. Volg tenslotte de onderstaande aanwijzingen om de benodigde QR code te genereren.

 

Stap 1: Ga naar Trueqrcode en vul de URL in die je wilt gebruiken voor de QR codes voor stadions en congrescentra. – Zoek een betrouwbare QR code maker waarmee je snel en gemakkelijk QR codes kunt maken. Je kunt QR codes maken en verwerven met de QR code generator van Trueqrcode zonder vertrouwelijke gegevens vrij te geven.

 

Stap 2: Je unieke QR code wordt onmiddellijk gegenereerd. – Gebruik geschikte texturen, zoals contrasterende kleuren of kaders, voordat je de QR code maakt om er zeker van te zijn dat hij gescand kan worden. Als je klaar bent en tevreden met de QR code, klik dan op “Genereer,” en je QR code wordt meteen aangemaakt.

 

Stap 3: Sla je QR code op in je persoonlijke account. – Sla je aangemaakte QR code zo snel mogelijk op in je persoonlijke account. Door dit te doen voorkom je dat je rivalen je QR code gebruiken en bewaar je hem voor eigen later gebruik.

 

Stap 4: Download je QR code in een .jpg bestand. – Zodra je de QR code hebt opgeslagen, moet je hem downloaden voor later gebruik. Het is raadzaam om je QR code te downloaden als een .JPG bestand in plaats van een van de andere open-source bestandstypen.

 

Stap 5: Gebruik je gedownloade QR code in je ontwerp. – Nu je QR code is voorbereid, is het tijd om hem te downloaden als .JPG bestand, zodat je hem kunt gebruiken in je toekomstige event management ontwerp.

Stap 6: Je kunt bijhouden hoe vaak de QR codes voor stadions en congrescentra worden gescand in je account. – Met behulp van nauwkeurige tracking van QR code scans kun je je campagne zo nodig in real-time aanpassen. Als je meer wilt weten over hoe je QR codes presteren, bekijk dan het analytics dashboard.

Best Practices van QR codes voor stadions en congrescentra

Hoewel QR codes uitstekende marketinginstrumenten zijn die in wezen zichzelf promoten, moet je toch enkele regels volgen om ervoor te zorgen dat ze daadwerkelijk succesvol zijn. Omdat het uiteindelijk gewoon vierkante plaatjes zijn, opgebouwd uit pixels, krijgen ze op zichzelf vaak geen aandacht. Het gebruik ervan in stadions of zelfs conferentiezalen is echter op verschillende manieren voordelig.

Markante gebeurtenissen

Het afdrukken van brochures of flyers voor de volgende grote wedstrijd of gebeurtenis kan zowel een tijdrovende als kostbare aangelegenheid zijn. Maar met een QR code kan dat allemaal in een handomdraai en binnen je budget. Zodra de QR code door iemand is gescand en opgeslagen, krijgt hij alle meldingen over de hoogtepunten van het evenement dat gaat plaatsvinden. Zo ontvangen ze alle hoogtepunten van het evenement en missen ze niets.

Wees interactief met je fans

Je fans zijn je grootste klanten; als je erin slaagt je fans tevreden te houden, krijg je een trouwe klantenkring. Met behulp van QR codes kun je je fans gemakkelijk bereiken en met hen communiceren. Zodra ze de code scannen en opslaan, kunnen ze je waardevolle feedback over het spel of het evenement, waaraan je kunt werken om hun ervaring de volgende keer beter te maken.

De kaartverkoop verhogen

Voor sport evenementen, toneelstukken, concerten, beurzen en andere gemeenschapsbijeenkomsten, voeg QR codes voor stadions en congrescentra toe op de stadiontickets of congrescentra om het voor deelnemers eenvoudiger te maken zich te registreren en in te checken. Dit heeft het extra voordeel van transparantie, waardoor medewerkers en klanten kunnen bepalen of een ticket echt of nep is. Veel mensen kunnen onmiddellijk tickets scannen en kopen in plaats van in lange rijen te wachten door gebruik te maken van QR codes voor stadions en congrescentra om kaartjes te verkopen. Klanten kopen meer kaartjes, waardoor de kaartverkoop stijgt.

Gebruik een coupon om korting te geven aan trouwe fans

Gebruik coupon QR codes voor stadions en congrescentra op de verpakking om een korting te geven die aanzet tot meer aankopen zodra een toegewijde consument een in-stadium transactie doet. Omdat de procedure volledig traceerbaar is, kun je in stadions en congrescentra vaststellen hoeveel verkopen je QR codes hebben opgeleverd.

Boost je sociale media aanhang

Het aantal aanwezigen neemt toe naarmate je stadion of congrescentrum meer volgers krijgt in de sociale media. Gebruik QR codes voor stadions en congrescentra voor sociale media op digitale bewegwijzering in het hele stadion of congrescentrum om mensen alle gelegenheid te geven je sociale profielen te volgen en terug te komen. Voor eenvoudig lezen en delen via de smartphone toont deze QR code alle links van je profiel op één weergavepagina.

Tips voor het toevoegen van QR codes voor stadions en congrescentra

Je QR code opslaan en beheren

Na het genereren van de QR codes voor stadions en congrescentra, maak een map aan in je persoonlijke account of maak een nieuwe aan, zodat je deze naar behoefte kunt bewaren en verspreiden. Door de QR code toe te voegen aan je account, houd je ook je concurrenten tegen om er gebruik van te maken.

Controleer of de QR code op grote afstand scanbaar is

Als je de QR code eenmaal hebt uitgezet, zorg er dan voor dat mensen de code van een afstand kunnen scannen. Maak de code van een scanbaar formaat dat duidelijk genoeg is voor mensen om ze te scannen. Je kunt het altijd testen voordat je mensen toestaat de QR codes voor stadions en congrescentra.

Informatie toevoegen aan QR codes voor stadions en congrescentra

Overweeg het gebruik van QR codes voor stadions en congrescentra om alle details op te nemen over het evenement dat plaatsvindt in het congrescentrum of de volgende grote wedstrijd in het stadion, inclusief de tijd, zitplaatsen en kaartjes voor het evenement. Bezoekers kunnen hiermee de code scannen en de benodigde informatie krijgen. Je kunt de locatie van het evenement opgeven, evenals verdere details of zelfs het adres van je website. Individuen mogen de code gebruiken als ze dat op deze manier doen.

Controleer het aantal scans en kijk of je QR code goed werkt

Het controleren van QR codes voor stadions en congrescentra betekent het in de gaten houden van gebruikersfeedback en scantefficiëntie. Voor het aanbrengen van veranderingen en het verbeteren van follow-up inspanningen is het essentieel om de effectiviteit van een QR code te monitoren. Gebruikers die de code hebben gescand kunnen worden herkend dankzij de QR code analytics engine.

FAQ

Meest voorkomende vragen en antwoorden

Een Android smartphone of tablet kan een QR code lezen met de ingebouwde camera app, Google Lens in de Google Search app, of zelfs een speciale QR code lezer.

Met de beste QR code generator van Trueqrcode, kun je eenvoudig QR codes maken voor stadions en congrescentra.

Er is geen limiet aan de geldigheid van QR codes voor stadions en congrescentra. Achter de QR code zit een Snelle Link. De QR code blijft functioneren zolang de Snelle Link live is.

Ja, mits de QR codes voor stadions en congrescentra zijn gebruikt een dynamische QR code bevat. De korte URL, alle informatie op je landingspagina, of zelfs het soort QR code dat je gebruikt kan allemaal worden bijgewerkt met behulp van dynamische QR codes, wat in wezen hetzelfde is als het “omleiden” van de QR code naar een nieuw doel.

Wanneer dynamische QR codes worden gebruikt, kan het gebruik ervan worden gecontroleerd, dus als ze eenmaal zijn gebruikt, kan de registratie ervan worden bijgehouden. Dit omvat informatie over de omvang, locatie, aantal en timing van de scan, en over het besturingssysteem van het apparaat.