QR codes voor Chinees Nieuwjaar

Chinees Nieuwjaar, ook bekend als Lunar New Year, is een jaarlijks 15-daagse feest die door Chinese gemeenschappen over de hele wereld wordt gevierd en die begint met de nieuwe maan, die op een westerse kalender ergens tussen 21 januari en 20 februari valt. De vieringen gaan door tot de volgende volle maan er is. Omdat de data van de vieringen overeenkomen met de maanstanden, wordt het festival soms aangeduid als het Maannieuwjaar.

 

Over de hele wereld wordt het Chinese Nieuwjaar spectaculair gevierd. Dit vereist dat bedrijven hun marketingstrategieën aanpassen om zich te richten op Chinese nieuwjaarsvierders en tegelijkertijd rekening te houden met bijzondere culturen en tradities. Je kunt nu QR codes voor Chinees Nieuwjaar gebruiken om promoties aan te bieden om de verkoop te verhogen, naamsbekendheid op te bouwen en aan de vraag van klanten te voldoen.

Voordelen van QR codes voor Chinees Nieuwjaar

Grote feesten bieden mooie gelegenheden om met familie en vrienden samen te komen om feest te vieren, maar ze bieden ook fantastische marketingmogelijkheden voor bedrijven. Een veel gebruikte techniek voor veel bedrijven om hun verkoop tijdens de Chinese Nieuwjaarsperiode te verhogen is het gebruik van QR codes voor Chinees Nieuwjaar. Laten we enkele van de vele voordelen van QR codes voor Chinees Nieuwjaar onderzoeken.

De merkbekendheid vergroten

Chinees Nieuwjaar draait om familie, cadeautjes en reclame, net als elke andere feestdag. Waarom maak je geen reclame voor je bedrijf of de merkbekendheid te vergroten. Je mag met de video QR code adverteren op elk platform naar keuze, denk bijvoorbeeld aan billboardskranten of tijdschriften of displays. Je advertentie wordt getoond op een pagina die is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en bevat een knop die je kunt aanpassen om naar waar dan ook te gaan, zoals je website, om de verkoop te stimuleren.

Informatie delen tijdens het Chinese Nieuwjaar

Hoewel de QR code het meest bekend staat als brug tussen gedrukte en digitale media, kan hij ook je online platforms verbinden om de sales te verhogen van jouw webshop of fysieke locatie. Voeg bedrijfspagina QR codes voor Chinees Nieuwjaar toe aan je website om de locaties van je vestigingen beter bekend te maken. Zodat klanten op elke mogelijke manier contact kunnen opnemen met het bedrijf, biedt deze aanpasbare code contactgegevens, waaronder openingstijden, contactinformatie en locatie op een kaart.

Boost je Chinees Nieuwjaarsevenement

Het Chinese Nieuwjaar is een mooie tijd om je bedrijf een boost te geven. Een QR code kan in deze tijd gunstig zijn voor je bedrijf. Je kunt de QR codes voor Chinees Nieuwjaar gebruiken om je bedrijf te promoten of je klanten speciale aanbiedingen te geven voor elke Chinese Nieuwjaarsaankoop. Als je een webshop voor je bedrijf hebt, kan het gebruik van een QR code heel voordelig blijken te zijn. Zodra de klanten de QR code scannen, komen ze direct op je webshop terecht. Dus zelfs als je tijdens het Chinese Nieuwjaar je fysieke winkel niet runt, zal de QR code de klanten helpen met online sales, wat je business in die tijd een boost zal geven.

Geef je marketingcampagne een extra dimensie

Kortingen zijn vaak gekoppeld aan feestdagen. Waarom gebruik je geen QR codes voor Chinees Nieuwjaar voor coupons op je reclamematerialen om het voor consumenten eenvoudiger te maken ze te gebruiken? Je kunt het getal 8 in je promocode gebruiken omdat het in de Chinese traditie als het meest succesvolle getal wordt beschouwd. Daarom is het genereren van uitverkoop zoals 8% korting of buy eight get one free perfect voor de Chinese Nieuwjaarsgewoonten. Het beste aan het gebruik van onze QR code is dat je de aanbiedingen zelfs na de feestdagen kunt aanpassen, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken als een consument probeert in te wisselen via dezelfde QR code. Om te voorkomen dat je consumenten teleurstelt, kun je gewoon de code bijwerken.

Hoe maak je QR codes voor Chinees Nieuwjaar

Gezien de voordelen van het gebruik ervan, overweeg je misschien hoe je QR codes kunt maken voor Chinees Nieuwjaar. Kies de details of instructies die je wilt geven voordat je een QR code voor het Chinese Nieuwjaar gebruikt. Kies gewoon de juiste code voor de gegevens over je evenement. Gebruik dan onderstaande richtlijnen om de benodigde QR code te maken.

Stap 1: Ga naar Trueqrcode en vul de URL in die je wilt gebruiken voor je QR codes voor Chinees Nieuwjaar. – Zoek een betrouwbare QR code generator waarmee je snel en gemakkelijk QR codes kunt maken. Je kunt QR codes maken en verwerven met de QR code generator van Trueqrcode zonder vertrouwelijke gegevens vrij te geven.

Stap 2: Je unieke QR code wordt onmiddellijk gegenereerd. – Gebruik geschikte texturen, zoals contrasterende kleuren of kaders, voordat je de QR code maakt om er zeker van te zijn dat hij gescand kan worden. Als je klaar en tevreden bent met de QR codes voor Chinees Nieuwjaar, klik dan op “Genereer,” en je QR code wordt meteen aangemaakt.

Stap 3: Sla je aangemaakte QR code zo snel mogelijk op in je persoonlijke account. Door dit te doen voorkom je dat je rivalen je QR gebruiken en bewaar je hem ook voor eigen later gebruik.

Stap 4: Download je QR code in een .jpg bestand. – Als je de QR code hebt opgeslagen, moet je hem downloaden voor later gebruik. Het is raadzaam om je QR code te downloaden als een . JPG bestand in plaats van een van de andere open-source bestandstypen.

Stap 5: Gebruik je gedownloade QR code in je ontwerp. – Nu je QR code klaar is, is het tijd om hem te downloaden als een . JPG bestand, zodat je het in de toekomst kunt gebruiken in je ontwerp voor evenementenbeheer.

Stap 6: Je kunt bijhouden hoe vaak de QR codes voor Chinees Nieuwjaar worden gescand in je account. – Met behulp van nauwkeurige tracking van QR code scans kun je je campagne zo nodig in real-time aanpassen. Als je meer wilt weten over hoe je QR codes presteren, bekijk dan het analytics dashboard.

Best Practices van QR codes voor Chinees Nieuwjaar

Deel je openingstijden voor Chinees Nieuwjaar met je klanten

De openingstijden van je bedrijf worden tijdens het Chinese Nieuwjaar waarschijnlijk ingekort of uitgebreid. Om klanten de meest recente informatie over je openingstijden te laten verkrijgen, kun je in elk scenario een QR code voor de bedrijfspagina op je kantoordeur of -raam plaatsen. Als je een online webshop hebt, kun je een QR code link naar je online winkel opnemen om de verkoop te bevorderen, zelfs als de winkel gesloten is.

Deel je Chinese nieuwjaarswensen

De tijd is voorbij dat mensen tijdens Nieuwjaar kaarten schreven aan hun naasten. Tegenwoordig hebben mensen niet veel tijd meer om kaarten te maken en wensen met hun vrienden te delen. Dit is waar QR codes voor Chinees Nieuwjaar nuttig kunnen zijn. Je kunt een QR code maken, een attente Chinese Nieuwjaarswens naar keuze toevoegen en die naar zoveel mensen sturen als je wilt. Zodra ze de code scannen, kunnen ze hun wensen bekijken. Als je een dynamische QR code gebruikt, dan kun je ook elk jaar de informatie veranderen zonder een nieuwe code te maken!

Gebruik een QR code voor Chinese Nieuwjaarskorting

Feesten en kortingen gaan meestal samen. Om het klanten gemakkelijker te maken je kortingen in te wisselen, kun je QR codes opnemen in je marketingmateriaal. In je promo code kun je vaak het getal 8 gebruiken, dat in de Chinese traditie beschouwd wordt als het meest voorspoedige getal. Het grootste voordeel van het gebruik van onze QR codes voor Chinees Nieuwjaar is dat je de speciale aanbiedingen zelfs na afloop van het vakantieseizoen kunt wijzigen, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken als een klant probeert in te wisselen via dezelfde QR code. Werk de code bij om je klanten niet teleur te stellen.

Gebruik QR codes voor je Chinees Nieuwjaar Commercial

Net als elke andere feestdag is Chinees Nieuwjaar vooral gericht op familie, cadeaus en reclames. Waarom zou je je commercial niet promoten buiten de tv-spots om, om de kijkcijfers te verbeteren? De video QR codes voor Chinees Nieuwjaar kunnen op elk gewenst kanaal worden gepromoot, inclusief open billboards. Je advertentie verschijnt op een mobielvriendelijk geoptimaliseerde pagina met een knop die je kunt personaliseren en plaatsen waar je maar wilt, zoals je website, om de verkoop te verhogen.

Tips over QR codes voor Chinees Nieuwjaar

Beheer je QR code in je persoonlijke account

Maak een map aan in je bestaande persoonlijke account of maak een nieuwe aan nadat je de feedback QR codes voor Chinees Nieuwjaar hebt gegenereerd en voeg die daar toe om te delen met je management- en marketingteams. Door de QR code te bewaren, voorkom je dat andere bedrijven die in de toekomst tegen je kunnen gebruiken. Maar je kunt ook heel eenvoudig je QR code aanpassen en data bijhouden. 

Verander de URL achter de QR code en gebruik je QR code opnieuw

Zou het niet gemakkelijk en voordelig zijn als je in plaats van het drukken van flyers of brochures voor Chinees Nieuwjaar elk jaar gewoon de bestaande informatie kan veranderen en opnieuw uitdelen aan je vrienden? Met de QR codes voor Chinees Nieuwjaar kun je de bestaande informatie wijzigen en opnieuw gebruiken voor het volgende evenement. Door voor Chinees Nieuwjaar dynamische QR codes te gebruiken in plaats van statische QR codes kun je de URL achter de QR code veranderen en later weer gebruiken. Zo kun je elk jaar de bestaande informatie veranderen en nieuwe informatie toevoegen zonder extra geld uit te geven, zo bespaar je tijdens de feestdagen.

Laat je QR code opvallen

Je QR codes voor Chinees Nieuwjaar moeten prominent op je flyer staan als je een voorsprong wilt op je concurrenten. Daarvoor moet je de aandacht van het publiek trekken. Je QR code kan ook worden verrijkt met een elegant kader, een opvallend kleurenschema, en zelfs een boodschap onderaan.

Gebruik QR codes om je verkoop te verhogen tijdens Chinees Nieuwjaar

Overweeg om je website banners met een Chinees Nieuwjaarsthema. Je kunt het uiterlijk van je banner eenvoudig houden, terwijl je je kijkers een volledig lookbook met garderobesuggesties voor Chinees Nieuwjaar aanbiedt met behulp van een QR code met afbeeldingengalerij. Bovendien kan een unieke knop in je fotogalerij kijkers naar je online winkel leiden, waar ze elke outfit kunnen kopen. Daardoor heb je interactie met een groter publiek over je bedrijf en stimuleer je uiteindelijk de verkoop met QR codes voor Chinees Nieuwjaar.

Laat mensen zien wat ze te zien krijgen als ze de QR code scannen

Je kunt veel informatie achter QR codes zetten, dus kun je mensen het beste van tevoren informeren over wat ze kunnen verwachten als ze de QR codes voor Chinees Nieuwjaar scannen. Je kunt ze spannende aanbiedingen doen voor hun volgende aankoop of kortingen geven voor de volgende keer dat ze iets online bestellen op je website.

FAQ

Meest voorkomende vragen en antwoorden

Een Android smartphone of tablet kan een QR code lezen met de ingebouwde camera app, Google Lens in de Google Search app, of zelfs een speciale QR code lezer.

Met de beste QR code generator, Trueqrcode, kun je QR codes maken voor Chinees Nieuwjaar.

Er is geen limiet aan de geldigheid van QR codes. Achter de QR code zit een Snelle Link. De QR code blijft functioneren zolang de Snelle Link live is.

Ja, op voorwaarde dat de QR code die je hebt gebruikt voor je uitnodigingen voor het Chinese Nieuwjaar een dynamische QR code is. Kortom, alle informatie op je landingspagina, of zelfs het soort QR code dat wordt gebruikt, kan allemaal worden bijgewerkt met behulp van dynamische QR codes, wat in wezen hetzelfde is als het “omleiden” van de QR code naar een nieuw doel.

Afhankelijk van het type QR code en de software die gebruikt wordt om die te genereren, kunnen QR code scans al dan niet aan beperkingen onderhevig zijn. Er is geen maximum aantal scans voor statische QR codes nadat ze zijn aangemaakt. Het staat je vrij ze zo vaak te scannen als je wilt. De meeste dynamische QR codes maken ook oneindig scannen mogelijk.