QR codes op tabletents

Voeg QR codes toe aan jouw tabletents, deze kleine verandering kan je helpen geweldige resultaten te behalen!

 

Tabletents of tafelkaarten zijn marketingmaterialen die ontworpen zijn om te werken als cross-sellers voor producten en diensten die te maken hebben met je restaurant of winkel. Bovendien helpen deze producten de gasten hun gereserveerde plaatsen te vinden en maken ze de tafels aantrekkelijker.

 

QR codes op Tabletents hebben meerdere voordelen. Lees verder en kom meer te weten over hun fantastische kenmerken en methoden.

Voordelen van QR codes op Tabletents

QR codes op Tabletents hebben veel te bieden. Bekijk hier verschillende voordelen.

Het is gemakkelijk om de informatie achter de QR codes op Tabletents te veranderen

Een van de belangrijkste voordelen van QR codes op Tabletents is dat ze gemakkelijk bewerkt kunnen worden. Je kunt alle informatie over dezelfde QR code bijwerken zonder het adres van de QR code te veranderen.

Dynamische QR codes hebben de mogelijkheid om de inhoud van de QR code te bewerken. Wat de inhoud ook bevat, of het nu afbeeldingen, gifs, audio, video, of social media-inhoud is, het is altijd aanpasbaar en kan veranderd worden als dat nodig is.

Volg welke QR code het meest wordt gescand

Een ander groot voordeel van het plaatsen van QR codes op Tabletents is dat ze gemakkelijk gevolgd kunnen worden. Met eenvoudige QR code tracking kun je nagaan hoeveel gebruikers de code hebben gescand, hun behoeften en eisen begrijpen, en je toekomstige campagnes verbeteren. Trackable codes zijn gekoppeld aan URL’s. De inzichten met betrekking tot tijd, locatie, datum en het voor de scan gebruikte besturingssysteem helpen je het bereik van je gegevens te testen, zodat je de andere noodzakelijke stappen voor de verbetering ervan kunt nemen.

Gemakkelijker in contact komen

QR codes op Tabletents helpen je in contact te komen met je klanten. Of je nu een cateringbedrijf of een restaurant runt, QR codes helpen je om je klanten te bereiken. Je kunt ze bijpraten over hun gereserveerde tafels en de vaste klanten bedienen met wat extra voordelen. Je zou het evenement van de dag ook aan alle genodigden op een zakelijke bijeenkomst kunnen uitleggen door QR codes op Tabletents aan te brengen.

Op bruiloften leveren QR codes op Tabletents het hele trouwschema op de telefoon van de gast en voorkomen zo onnodige chaos.

Instructies toevoegen aan de QR codes op Tabletents

Je kunt ook instructies toevoegen aan de QR codes op Tabletents, zodat je je zakelijke bijeenkomsten soepel kunt voortzetten. De QR codes bevatten alle bijbehorende informatie, zoals de details en tijdstippen van de bijeenkomst en de instructies die tijdens het evenement moeten worden opgevolgd. Zo wordt het voor presentatoren en aanwezigen gemakkelijker om het schema te volgen zonder dat ze onderbroken hoeven te worden.

Hoe maak je een QR code op een Tabletent?

Stap 1: Ga naar Trueqrcode en vul de URL in die je wilt gebruiken voor de QR code op je Tabletents.

Stap 2: Je unieke QR code wordt onmiddellijk gegenereerd.

Stap 3: Sla je QR code op in je account.

Stap 4: Download je QR code in het juiste bestand.

Stap 5: Gebruik je gedownloade QR code voor je Tabletents ontwerp.

Stap 6: In je account kun je bijhouden hoe vaak de QR code wordt gescand.

Best practices van QR codes op Tabletents

Na het maken en toevoegen van je QR codes op Tabletents kun je ze gebruiken voor enkele nuttige doeleinden om het je een stuk gemakkelijker te maken. De best practices van QR codes op Tabletents zijn onder andere:

QR codes op Tabletents voor restaurants

QR codes op Tabletents voor restaurants kunnen je helpen je gasten beter te bedienen. Je kunt ze zo ontwerpen dat ze aantrekkelijk zijn en eensgezind met jouw huisstijl. Ze dienen ook als digitaal menu voor restaurants en maken het mogelijk voor klanten om direct eten of drinken te bestellen via de QR code op de tabletent. QR codes op Tabletents voor restaurants verminderen de chaos en zorgen voor meer structuur.

Hoe hotels en resorts QR codes gebruiken op Tabletents

Een andere best practice voor het gebruik van QR codes op Tabletents is door ze te gebruiken in hotels en resorts. De meerdere zalen, talrijke diensten en aanwezigheid van ruim personeel kunnen gemakkelijk worden beheerd via QR codes op Tabletents. Deze QR codes bevatten alle noodzakelijke informatie en leiden klanten naar een online adres waar ze andere details kunnen vinden, zoals de plattegrond van het resort, de voorzieningenpagina, het online menu, en nog veel meer. Al met al dient het als één platform waar klanten alles over het hotel en zijn diensten te weten kunnen komen.

Sportschool en Wellness-studio's met behulp van QR codes op Tabletents

Tegenwoordig gebruiken sportscholen en wellness-studio’s ook QR codes op Tabletents om hun diensten op te waarderen. Deze QR codes leggen alles uit over de gymtijden en de tijden voor al je lessen. Je kunt de dienst ook gebruiken om feedback te delen over lessen en hun algemene ervaring.

Sommige sportscholen en wellness-studio’s gebruiken ook QR codes om hun diensten te promoten. Ze drukken deze codes af op hun visitekaartjes en alle noodzakelijke informatie inbouwen, zodat de klanten de gewenste informatie op één platform kunnen vinden.

Een museum met QR codes op Tabletents

Musea werken en delen ook QR codes op Tabletents om bezoekers te helpen meer te weten te komen over het kunstwerk en de wachttijd te minimaliseren. Deze codes bevatten soms geluidsopnamen waarop je verbluffende feiten en de geschiedenis van de daar aanwezige stukken kunt horen. Deze verandering is het gevolg van een toename van het aantal bezoekers aan het museum in de afgelopen jaren.

Een ander belangrijk doel van het gebruik van QR codes in musea is het verbeteren van hun aanwezigheid in de sociale media en het verzamelen van de feedback van bezoekers.

Beste praktijken voor stadions en congrescentra

Met QR codes in stadions en congrescentra, kun je gemakkelijk contact opnemen met de verantwoordelijke persoon als er problemen zijn. Een vlot verlopen evenement zal het aantal bezoekers in de toekomst doen toenemen. Ook QR codes op Tabletents in stadions en congrescentra kunnen het aantal volgers op sociale media vergroten en bijdragen aan de opkomst bij evenementen. Het is voor stadions niet eenvoudig om de bezoekers bij te houden, maar QR codes op Tabletents helpen hierbij uitstekend.

QR codes op tabletents zullen je meer voordeel opleveren als je de gegeven tips volgt voordat je QR codes op Tabletents plaatst.

Tips voor het toevoegen van QR codes op Tabletents

Zorg ervoor dat de informatie achter de QR code actueel is

QR codes op Tabletents zullen niet effectief zijn als de informatie erachter niet actueel is en niet nuttig is voor de mensen die ze gebruiken. Daarom kun je de QR codes het beste regelmatig bijwerken om ze nuttig te houden voor je gebruikers. Je kunt ook links toevoegen naar enkele speciale aanbiedingen die gaande zijn en het aantal conversies verhogen met betere lead nurturing. Deze tip zal je helpen je gebruikers te laten groeien en de huidige te behouden.

Controleer of je de juiste URL hebt toegevoegd

Dit is een andere belangrijke fout die we in veel QR codes tegenkomen. De QR codes op Tabletents hebben niet altijd de juiste URL, wat leidt tot ontevredenheid van de klant en tijdverlies. Zorg er dus voor dat je de URL en de QR code twee keer controleert voordat je hem beschikbaar stelt aan het publiek. Deze praktijk zal je behoeden voor onnodige haperingen en je behoeden voor de ernstige nawerkingen van een kleine en domme fout.

Controleer wat mensen te zien krijgen na het scannen van de QR code

Soms weten merken niet zeker wat mensen te zien krijgen na het scannen van de QR codes. Ze besteden veel tijd aan het maken en ontwerpen van de QR code voor Tabletents en verzuimen de nodige details te delen. Of het verkeerde audio– of videobestand is bijgevoegd, of het gedeelde document wordt niet zichtbaar voor klanten. Er kunnen ook andere problemen zijn, zoals verouderde inhoud of geen optie om de gewenste feedback te delen, wat uiteindelijk leidt tot een verlies aan websitebezoekers.

Zorg er dus voor dat de QR code alle noodzakelijke gegevens bevat en dat er geen kans is dat klanten je verlaten.

Zorg ervoor dat je ontwerp mooi is

De Tabletents QR code moet goed werken, maar het is ook belangrijk om deze in een mooi ontwerp te plaatsen. Samen met de gerelateerde links moet het ook een ontwerp hebben dat je merk het beste vertegenwoordigt. We weten dat mensen zich gemakkelijk aangetrokken voelen tot mooie ontwerpen, en een ontwerp dat een glimp van je merk of bedrijf weergeeft geeft een vleugje originaliteit en maakt het uniek. Zorg ervoor dat de ontwerpen eenvoudig, maar aantrekkelijk zijn, en een weergave van de diensten die je bedrijf aanbiedt.

Activeer je klanten om de QR code te scannen

QR codes zijn bedoeld om gescand te worden, maar soms wordt het moeilijk om klanten te verleiden de QR code te scannen en van de diensten gebruik te maken. Maak het daarom aantrekkelijk voor klanten om de QR code te scannen. Denk hierbij aan het toevoegen van beloningen, het invoegen van relevante informatie, het creatief ontwerpen ervan, en het vragen om feedback van de klanten via de QR code. Of de persoon nu een regelmatige gebruiker is van de diensten van je merk of een eerste bezoeker, vraag om feedback en zorg dat ze je online platform minstens één keer bezoeken.

Bovenstaande tips en uitleg maken duidelijk dat QR codes voor Tabletents een prominente rol spelen bij het verbeteren van je bedrijf en het aantrekken van steeds meer klanten. Dus waarom wachten? Ontwerp er vandaag nog een voor jezelf en maak deel uit van een groeiende digitale wereld!

FAQ

Meest voorkomende vragen en antwoorden

Ja, iedereen van de gastenlijst of zelfs een gewone bezoeker kan gemakkelijk de QR codes op de Tabletents scannen en het online platform bereiken dat aan de QR code is gekoppeld. Ze hoeven alleen maar de code te scannen door een scanner of QR-reader en de gegeven informatie op te slaan. Men kan ook scannen met behulp van google lens.

Plaats de QR code op Tabletents zodat hij gemakkelijk toegankelijk en zichtbaar is voor alle klanten. Het kan overal op je Tabletent staan, met de juiste tussenruimte, zodat het zelfs van een afstand bekeken kan worden en in de scanner past. Zorg dat de QR code goed past op het ontwerp van je Tabletent. Je kunt bijvoorbeeld Photoshop gebruiken voor een Tabletent ontwerp.

Ja! Het gebruik van QR codes kan meer verkoop genereren omdat het potentiële klanten een kans geeft om extra informatie te leren over het specifieke product/de dienst die je aanbiedt. Dit leidt vaak tot meer verkoop.

Alleen dynamische QR codes ondersteunen de volgfunctie. Ze helpen je het aantal scans per QR code bij te houden en je prestaties in de tijd te beoordelen. Met de QR codes kun je ook meer te weten komen over de locatie van deze scans en de gebruikte apparaten.

Mensen scannen QR codes op Tabletents om meer informatie over het evenement of de locatie te verzamelen. Met de QR codes hebben ze direct toegang tot de informatie en kunnen ze alles te weten komen over het schema en de instructies die in de codes staan.