QR codes op displays

QR codes zijn een soort tweedimensionale streepjescode die smartphone-camera’s kunnen lezen. Wanneer een QR code wordt gescand, zet dat een specifieke actie op de telefoon in gang, zoals het openen van een website, het laden van contactgegevens of het versturen van een e-mail. QR codes op displays kunnen voor allerlei doeleinden worden gebruikt, en ze zijn vooral nuttig voor marketing en reclame.

QR codes kunnen worden aangebracht op displays in winkels, op producten of op andere drukbezochte plaatsen. QR codes op displays zijn een geweldige manier om klanten te betrekken en je producten of diensten te promoten. Door een QR code te scannen, hebben klanten direct toegang tot informatie over je bedrijf of product. Bovendien zijn QR codes gemakkelijk te gebruiken en kunnen ze worden toegevoegd aan elke display of gedrukte advertentie.

QR codes zijn een snelle en eenvoudige manier om mensen meer informatie te geven over je product of dienst en kunnen worden gebruikt om verkeer naar je website of webwinkel te leiden. Verschillende websites, waaronder Trueqrcode, kunnen gebruikt worden om QR codes te maken. Je kunt je QR code afdrukken of opslaan op je smartphone als je hem eenmaal hebt gemaakt.

Voordelen van QR codes op displays

QR codes op displays hebben een manier om lezers te verleiden door gedrukte informatie te integreren met de online gemeenschap zonder afbreuk te doen aan het traditionele. Je hebt de mogelijkheid om het bereik van je marketingcampagnes te vergroten of gewoon een beetje magie aan je schrijven toe te voegen door ze in je displayontwerp op te nemen.

Voeg extra informatie toe aan displays met een QR code

Een prachtige aanpak om klanten meer informatie te geven over je bedrijf, product of dienst is door QR codes op displays op te nemen. Je kunt een QR code op je display gebruiken om informatie over je bedrijf of product te integreren, inclusief contactgegevens, om klanten te stimuleren contact met je op te nemen.

Dynamische QR codes zijn altijd aanpasbaar

Bovendien zijn dynamische QR codes op displays altijd bewerkbaar, zodat je het uiterlijk of de URL snel kunt veranderen. Je kunt altijd de locatie van je bedrijf, je product of je dienst veranderen zonder telkens nieuwe displays te moeten drukken.

Maak contact met potentiële klanten

Met behulp van QR codes op displays kan je bedrijf effectiever in contact komen met potentiële klanten. Je kunt QR codes op displays opnemen om mensen te helpen meer te weten te komen over je bedrijf en wat je aanbiedt. Dit is een uitstekende manier om je bedrijf bij meer mensen bekend te maken en je kansen te vergroten om leads om te zetten in klanten.

Scans volgen en analyseren met QR codes op displays

QR codes op displays hebben veel voordelen, waaronder dat je er het aantal scans mee kunt bijhouden en analyseren. Met een QR code op je display kun je bijhouden hoeveel mensen hebben gescand en wanneer ze dat hebben gedaan.

Een promotie of coupon toevoegen

Met QR codes kun je een promotie of coupon aan je display toevoegen. Dit is een geweldige manier om mensen aan te moedigen je bedrijf te bezoeken, of je nu een nieuw product of dienst promoot of een korting op een product of dienst aanbiedt. Je kunt deze informatie gebruiken om te zien hoe effectief je promotie of coupon was en of het de moeite waard is om die in de toekomst opnieuw te doen.

Hoe maak je QR codes op displays

QR codes kunnen nuttig blijken wanneer ze in displays zijn verwerkt en je bijhoudt hoeveel mensen de code scannen. Met Trueqrcode is het maken van QR codes op displays eenvoudig en intuïtief. Dit is hoe:

Stap 1: Ga naar Trueqrcode en vul de URL in die je wilt gebruiken voor de QR code op displays. Zoek een betrouwbare QR code maker die het genereren van QR codes eenvoudig en snel maakt. Je kunt QR codes maken voor displays met de QR code generator van Trueqrcode zonder persoonlijke informatie vrij te geven.

Stap 2: Je unieke QR code wordt onmiddellijk gegenereerd. Gebruik de juiste details tijdens het maken van de QR code, zoals contrasterende kleuren of pasteltinten, zodat mensen hem kunnen scannen. Als je klaar bent en tevreden met de QR code, klik dan op “Genereren,” en de Trueqrcode QR code generator maakt meteen je QR code aan.

Stap 3: Sla je QR code op in je persoonlijke account. Je kunt voorkomen dat je concurrenten je QR code gebruiken door dit te doen, terwijl je hem ook bewaart voor latere doeleinden. Doe dit zodra de code is gegenereerd.

Stap 4: Download je QR code in een .jpg bestand. Je moet je code downloaden als een .jpg bestand in plaats van een van de andere aangeboden vormen.

Stap 5: Gebruik je gedownloade QR code op displays. De tijd is gekomen om je QR code op te slaan als een .jpg bestand, zodat je hem kunt gebruiken op een displayontwerp.

Stap 6: In je account kun je bijhouden hoe vaak de QR code wordt gescand.
Met behulp van nauwkeurige tracking van QR code kun je snel en effectief de nodige veranderingen in je campagne aanbrengen. Om je klanten nog beter te begrijpen, maak je gebruik van Google Analytics om meer te weten te komen over hoe je QR codes presteren.

Best practices van QR codes op displays

QR codes op displays kunnen een geweldige manier zijn om extra informatie of inhoud aan je publiek te verstrekken. Er zijn echter een paar best practices om in gedachten te houden als je ze gebruikt.

QR codes op displays voor musea

QR codes op displays worden steeds populairder in musea als een manier om bezoekers gedetailleerde informatie te geven over de tentoongestelde stukken. Als de code wordt gescand, opent deze een webpagina met meer informatie over de tentoonstelling, zoals de geschiedenis en het belang ervan. Hierdoor kunnen bezoekers meer uit hun bezoek halen en wordt het museum overzichtelijker.

QR codes op displays voor hotels en resorts

Hotels en resorts maken steeds vaker gebruik van QR codes op displays om klanten een gemakkelijke, contactloze ervaring te bieden. Met deze technologie hebben klanten snel en gemakkelijk toegang tot informatie, zoals kamerinformatie, voorzieningen en zelfs speciale aanbiedingen. Door QR codes op displays weer te geven, kunnen hotels en resorts ervoor zorgen dat klanten toegang hebben tot de meest actuele informatie en diensten.

Link naar een website op display met een QR code

Linken naar een website op een interactieve display met een QR code is een geweldige manier om gebruikers snel toegang te geven tot meer informatie. Zo kunnen ze de website bereiken zonder een lange URL in te typen of te zoeken. Dit kan ook gebruikt worden om snel toegang te geven tot een loyaliteitsprogramma, een enquête, of elk ander soort informatie waartoe je je klant snel toegang wilt geven.

Voeg een coupon toe aan je Display QR code

Om het klanten gemakkelijker te maken van je speciale aanbiedingen te profiteren, kun je een coupon toevoegen aan je display QR code. Deze coupon is toegankelijk voor klanten die de QR code scannen en kan in de winkel of online worden ingewisseld. Door een coupon toe te voegen stimuleer je meer klanten om gebruik te maken van je speciale aanbiedingen, waardoor je omzet en naamsbekendheid toenemen.

Link naar een video met je QR code op displays

Linken naar een video met een getoonde QR code is een geweldige manier om snel de aandacht te vestigen op een product of dienst. Zo kunnen klanten snel een beeld krijgen van wat het bedrijf te bieden heeft zonder ernaar te hoeven zoeken. Bovendien kan de video meer gedetailleerde informatie geven aan klanten zonder ze weg te hoeven sturen van het scherm. Hierdoor blijven klanten betrokken en geïnteresseerd in het product of de dienst waarvoor reclame wordt gemaakt.

Tips voor het toevoegen van QR codes op displays

Je QR codes beheren in je persoonlijke account

Als je je QR codes beheert en bijhoudt, is het belangrijk om ze veilig en georganiseerd te houden. Hiervoor moet je een persoonlijke account aanmaken om je codes op te slaan. Met een persoonlijke account kun je snel bij je QR codes en ze veilig bewaren. Bovendien kun je met een persoonlijke account gemakkelijk je QR codes met anderen delen. Met een persoonlijke account kun je gemakkelijk je QR codes toevoegen, verwijderen en bewerken.

Dubbelcheck of je een actieve QR code hebt gebruikt

Als je een QR code maakt, let er dan op dat je een actieve code gebruikt. Als de QR code buiten gebruik is, zal hij niet scannen of linken naar een verlopen URL. Je moet regelmatig controleren of de code naar de juiste URL verwijst. Je kunt dit doen door ofwel te proberen de URL waaraan de QR code gekoppeld is te openen, ofwel door de QR code te scannen met een reader.

Je QR code opslaan

Vergeet niet je QR code op te slaan in je account nadat je hem hebt aangemaakt om hem weer te geven. Dit is essentieel omdat het je rivalen ervan weerhoudt hem te gebruiken, en het je in staat stelt je QR code naar behoefte aan te passen.

Linkt de QR code naar de juiste URL?

Voordat je een QR code deelt die naar een URL verwijst, moet je ervoor zorgen dat hij daadwerkelijk naar de gewenste URL leidt. Op deze manier kunnen mensen de informatie krijgen die ze nodig hebben. Als de URL onjuist is, komt iedereen die de code scant op de verkeerde pagina terecht.

Zorg ervoor dat je QR code scanbaar is op het scherm

Nu steeds meer bedrijven over de hele wereld QR codes op displays gebruiken, is het van cruciaal belang dat ze gescand kunnen worden. Een QR code kan onleesbaar worden door onder meer een laag contrast of schittering door de zon. Zorg ervoor dat de QR code wordt opgehangen op een plek die gemakkelijk gescand kan worden.

FAQ

Meest voorkomende vragen en antwoorden

Ja, het is mogelijk om meer dan één QR code op het scherm toe te voegen. Hierdoor krijgen klanten meer mogelijkheden tot interactie met het display. Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende QR codes te gebruiken voor verschillende soorten promoties of displays. Dit kan ertoe bijdragen dat klanten de meest nauwkeurige informatie krijgen.

Ja, je kunt de URL van de QR code veranderen als je een dynamische QR code gebruikt. Als je de URL moet veranderen, ga dan naar de QR code beheer pagina en klik op de code die je moet veranderen. Van daaruit kun je de URL veranderen en je wijzigingen opslaan.

De beste plaats om de QR code op displays te zetten is op een zichtbare plaats waar klanten hem gemakkelijk kunnen scannen. Een goede plaats om te overwegen is bij de ingang van de winkel, bij de kassa, of op het product zelf. Het is belangrijk ervoor te zorgen dat de QR code duidelijk en leesbaar is, zodat klanten hem gemakkelijk kunnen scannen.

Ja, je kunt de analysefunctie van de QR code generator gebruiken om te zien hoe vaak mensen je QR code scannen. Het monitoren van de hoeveelheid gescande QR code is nuttig omdat je daarmee het succes van je marketinginspanning kunt evalueren.

Het gebruik van QR codes in beeldschermen groeit om een aantal redenen. Ten eerste kunnen ze gebruikt worden om snel contactgegevens uit te wisselen. Je kunt iemands contactgegevens opslaan door gewoon een QR code te scannen in plaats van visitekaartjes uit te wisselen.

Ten tweede kunnen webpagina’s en andere online bronnen worden gedeeld via QR codes. Druk gewoon een QR code af op je display als je een website met iemand wilt delen. De gebruiker kan dan de QR code scannen om rechtstreeks naar de website te gaan door erheen gestuurd te worden.

Tenslotte zijn QR codes een fantastische manier om reclame te maken voor exclusieve deals en kortingen. Je kunt klanten aanmoedigen een QR codes op displays te scannen om meer over je bedrijf te weten te komen.