Bedrijfspagina QR code

Navigeer sneller naar websites wanneer je jouw mobiele telefoon gebruikt om QR codes te scannen. Je kunt een effectieve bedrijfspagina voor je bedrijf maken met een zakelijke QR code. Deze bedrijfspagina QR code dient als link naar een webpagina met een CTA (call to action). Op deze manier kan je bezoekers direct naar de juiste webpagina sturen. De bedrijfspagina kan ook worden aangepast aan de huisstijl van je organisatie en is dynamisch geoptimaliseerd voor smartphones.

Bedrijven kunnen een QR code van een bedrijfspagina toevoegen aan drukwerk, waaronder het bedrijfslogo, pamfletten, auto’s en zelfs kantoorramen. Een bedrijfspagina QR code toont informatie zoals:

  •       Een beknopte samenvatting van je bedrijf
  •       Een etalagefoto
  •       Een CTA-knop 
  •       Openingstijden
  •       Contactgegevens 
  •       Een Google Maps link gekoppeld aan je bedrijfslocatie
  •       Een logoprojectie om bezoekers te begroeten terwijl je bedrijfspagina laadt 
  •       De service of het product dat je aanbiedt

Voordelen van een Bedrijfspagina QR code

Er zijn andere QR code opties beschikbaar voor bedrijven naast een bedrijfspagina QR code. Vooral als je een onderneming hebt, maakt het gebruik van een QR code voor je bedrijf het eenvoudig voor je doelgroep om je te vinden en contact met je op te nemen. Door ze naar je bedrijfspagina te leiden, kun je online veel mensen bereiken. De voordelen van QR codes voor bedrijven zijn als volgt:

Vergroot je klantbetrokkenheid

Een dynamische QR code is een digitaal pictrogram die bedrijven inzetten om het contact met hun klanten te vergroten, terwijl een QR code voor een bedrijfspagina dient als elektronisch visitekaartje voor jouw doelgroep. Contacten die je QR code scannen kunnen onmiddellijk je contactinformatie toevoegen door erop te tikken, of ze kunnen het doorsturen naar een collega via e-mail of instant messaging.

Maak contact met potentiële klanten

Visitekaartjes hebben een zeer beperkte ruimte, en als er geen QR code is, moet je soms nauwgezet de relevante links van een contactpersoon invullen. Al deze noodzakelijke links en informatie kan geplaatst worden achter een zakelijke QR code, waardoor het voor klanten veel gemakkelijker wordt om die links te herkennen en contact op te nemen. Zakelijke QR codes zijn ook uitstekend geschikt voor engagement op promotiemateriaal, gedrukt of elektronisch, en op bijeenkomsten. Na het scannen van de QR code komen potentiële klanten die geïnteresseerd zijn in je producten in contact met je bedrijf.

Maak het anderen gemakkelijk om je te benaderen

Je hoeft je nooit zorgen te maken over het missen van een klant omdat ze geen contact met je op kunnen nemen als je een zakelijke QR code gebruikt. De bedrijfspagina’s zijn altijd mobielvriendelijk, en deze QR codes zijn uitstekend geschikt om met gebruikers op vele platforms en apparaten in contact te komen. Zakelijke QR codes zijn ideaal voor drukwerk, e-mailmarketing en sociale netwerksites omdat ze verkeer van desktop naar mobiel leiden. Klanten zullen zich comfortabel en betrouwbaar voelen als ze op elk moment contact met je opnemen.

De zichtbaarheid van je bedrijf wordt verbeterd

Het benutten van alle mogelijkheden bij het kiezen van een type QR code voor je bedrijf is gunstig. Stel een doel en een strategie vast, zodat je weet wat je wilt van een bepaalde QR code oplossing. Met een QR code voor je bedrijf kun je eenvoudig de online aanwezigheid van je bedrijf zichtbaar houden voor iedereen die daarnaar op zoek is.

Hoe maak je een QR code voor een bedrijfspagina

Je kunt ervoor kiezen om een statische- of dynamische QR code te maken. Wanneer de gegevens in je QR code niet veranderd hoeven te worden als je een QR code generator gebruikt, kies je er voor om een statische QR code te maken. Wil je de informatie achter de QR code nog aan willen passen, kies dan voor een dynamische QR code. Als je echter meer wilt weten over hoe een QR code voor een bedrijfspagina wordt gegenereerd, lees hier hoe je een zakelijke QR code kunt genereren met Trueqrcode. Hier zijn de stappen die je moet volgen om een QR code te maken.

Stap 1: Ga naar Trueqrcode en voer de URL voor je bedrijfspagina QR code in. Met behulp van een uitstekende QR code creator is het eenvoudig om direct QR codes te maken. Met de QR code generator van Trueqrcode kun je een bedrijfspagina QR codes maken en verkrijgen zonder persoonlijke gegevens prijs te geven.

Stap 2: Onmiddellijk wordt een speciale QR code voor je gegenereerd. Om ervoor te zorgen dat de QR code de bedrijfspagina kan worden gedetecteerd. Klik op “Genereer” als je tevreden bent met de QR code, en je QR code wordt meteen gegenereerd.

Stap 3: Eenmaal verkregen sla je de QR code op in je profiel of sla je hem op voor later gebruik en referenties. Door dit te doen bewaar je je QR code voor toekomstig gebruik en voorkom je dat je concurrenten hem gebruiken.

Stap 4: Exporteer je zakelijke QR code als een .jpg bestand om hem zichtbaar en scanbaar te maken. De QR code moet gedownload worden voor later gebruik nadat hij gemaakt is. Het is raadzaam om je bedrijfspagina QR code te downloaden als een .JPG bestand in plaats van een van de andere ondersteunde formaten, zoals PNG, SVG, of EPS.

Stap 5: Scan de QR code. Nu je bedrijfspagina QR code is voorbereid, gedownload als .JPG bestand, en bewaard voor later gebruik, kun je het beste de QR code scannen om dubbel te controleren of hij goed werkt. Het zou nu klaar moeten zijn voor gebruik!

Best Practices van QR codes voor bedrijfspagina's

Laten we beginnen met het ontwikkelen van een QR code die je klanten echt willen scannen door de basis te leren van hoe en waar je ze kunt maken. Een fatsoenlijk ontwerp kan het aantal scans van QR codes aanzienlijk verhogen. Omdat het zo eenvoudig is om onze QR code Generator te gebruiken, heb je geen ontwerpkennis nodig. Om je te helpen bij het maken van de best denkbare gepersonaliseerde zakelijke QR code, hebben we hier enkele best practices verzameld.

Een QR code voor detailhandelaren

Gebruikers kunnen met behulp van QR codes naar een homepage op een website worden geleid. Retailmarketeers kunnen deze informatie gebruiken om meer klanten naar de winkelpagina van het bedrijf te leiden en het hen gemakkelijker te maken online aankopen te doen. Organisaties kunnen dit gemakkelijk bereiken door een CTA op te nemen die luidt: “Scan voor meer informatie”. Een andere toepassing is het gebruik van de QR code als digitaal visitekaartje om contactgegevens te delen.

Een geweldige techniek om contactinformatie te delen is deze te koppelen aan QR codes in plaats van deze op te nemen in je offline display advertenties. Met QR codes is er minder gevaar dat iemand de contactgegevens verkeerd opneemt.

Een QR code voor bedrijfspagina's voor bedrijfsadviseurs

Het is voordelig om QR codes te gebruiken als bedrijfsadviseur, vooral als het gaat om het aantonen van je zakelijke kennis. Het gebruik van QR codes in je marketingstrategie geeft je een snelle manier om in contact te komen met potentiële klanten die je begeleiding kunnen gebruiken. Ben je bereid om je bedrijf vooruit te helpen? Het maken van QR codes voor je bedrijfsadviesbureau kan je helpen je consulting vooruit te helpen.

Hotels en Resorts Business Page QR codes

Exploitanten van hotels en vakantieoorden zoeken naar hoteloplossingen en houden zich daarbij aan strenge regels en praktijken op het gebied van primaire gezondheidszorg, omdat goede service het belangrijkste middel is om een bedrijf in leven te houden. Vanwege deze factoren nemen QR-code-experts het gebruik ervan vaak op in de bedrijfsvoering van hotels. Als je hotelier bent, kunnen QR codes je helpen om je hotels en resorts vooruit te helpen.

Als je een resort of een hotel hebt, kun je je gasten met QR codes naar een internetlocatie leiden, zoals de directory van het resort, de website van de faciliteiten, de menukaart van het restaurant, de regels en het beleid, en de boek-een-kamer-pagina. Een QR code kan ook verbindingen leggen met marketingpagina’s, sociale media profielen en rating websites.

Business Page QR code voor restaurants

Digitale catalogi en contactloze klantinteracties luiden een nieuw tijdperk in voor eetgelegenheden. Restaurantinnovatie na de pandemie wordt nu geleid door QR codes. Vanwege hun vermogen om klanten een touchless ervaring te bieden, zijn QR code menu’s een bekende trend geworden in de foodservice industrie. Naast het gebruik van digitale menu’s kunnen restaurants QR codes gebruiken voor reclame, gegevensverzameling, feedback van klanten en meer.

Restaurants zijn overgestapt van het gebruik van traditionele menukaarten naar digitale menu’s die toegankelijk zijn door een QR code te scannen. Bezoekers scannen de QR code om het menu te bekijken en een bestelling voor eten te plaatsen in plaats van de omgeving en het menu aan te raken.

Tips voor het maken van een QR code voor een bedrijfspagina

Ongeacht hoe groot of klein het bedrijf of de onderneming is, deze opgebroken zwarte en witte vierkanten, bekend als QR codes, kunnen wonderen verrichten en de essentiële voorsprong bieden voor een betere gegevensbinding. Als mensen een QR code zien, is het merendeel van het publiek eraan gewend geraakt om hun telefoon tevoorschijn te halen en die te scannen, waardoor de technologie tot bloei is gekomen en op grotere schaal wordt gebruikt. Hier zijn enkele ideeën voor QR codes voor bedrijven:

Controleer of je een actieve QR code gebruikt

Een van de belangrijkste fasen in je QR reis is het controleren of je QR codes werken voordat je ze inzet. Bovendien moet je ervoor zorgen dat de QR codes eenvoudig te lezen zijn en de scanners naar de juiste inhoud leiden. Het is essentieel om een prototype QR code bij de hand te hebben om te scannen om de leesbaarheid van de code te evalueren voordat je hem aan anderen verstrekt.

Je kunt hiervoor een statische QR code voor je bedrijf maken of een dynamische QR code gebruiken.

Leidt de QR code je naar de juiste bedrijfspagina?

Elke URL kan worden omgezet in een QR code met behulp van een QR code generator. Gebruikers die een QR code scannen worden onmiddellijk naar de bijbehorende website gebracht, inclusief landingspagina’s, reclamecampagnes of sociale netwerksites. Gebruikers kunnen het ongemak van het fysiek intikken van de website-URL in hun mobiele telefoon vermijden door een URL naar QR code te gebruiken. Om de legitimiteit van de pagina te garanderen is het cruciaal om te controleren of de QR code naar de juiste bedrijfspagina wijst.

Controleer of je bedrijfspagina is bijgewerkt

Je kunt QR codes gebruiken om je bedrijfspagina bij te werken wanneer dat nodig is. Je kunt je potentiële klanten de meest nauwkeurige informatie geven door regelmatig bij te werken. In sommige omstandigheden, als we vinden dat wijzigingen verkeerd zijn, accepteren we ze misschien niet.

FAQ

Meest voorkomende vragen en antwoorden

Door de camera-app te starten, hun smartphone op de QR code te richten en het pop-up venster aan te raken, kunnen gebruikers Apple telefoons of Android 8 telefoons, of nieuwer, QR codes scannen. Ze kunnen de QR code scannen met de applicatie Google Lens als ze de flipbanner niet kunnen zien.

Ja, mits de primaire QR code verwisselbaar is. De verkorte URL, alle informatie op je landingspagina, of zelfs het type QR-code dat wordt gebruikt kan allemaal worden bijgewerkt met dynamische QR codes, wat in wezen hetzelfde is als het “omleiden” van de QR code naar een nieuw doel.

Dynamische QR codes zijn gemakkelijk traceerbaar, dus als ze gebruikt worden, kunnen de statistieken van het gebruik ervan bekeken worden. Dit omvat bijzonderheden zoals de regio van de scan, de grootte, hoeveel scans er waren, wanneer ze plaatsvonden, en het besturingssysteem van het apparaat. Bekijk hier onze QR code functies.

Met een zakelijke QR code kun je gegevens delen met een enorm publiek en via vele kanalen reclame maken voor je bedrijf. Je kunt uitgebreide informatie over je bedrijf communiceren met behulp van een zakelijke QR code om klanten te helpen bij het maken van verstandige afwegingen.