App Store QR code

Om Applicaties te promoten en klanten te trekken, gebruik je de App store QR code. De ongelooflijke populariteit van app store QR codes verhoogt ook de productiviteit! Je hoeft je geen zorgen te maken over het promoten van twee aparte URL’s voor twee verschillende besturingssystemen als je een app store QR code gebruikt die gemaakt is op Trueqrcode (android vs. iOS).

Om programma-installaties van de Apple Store, Google Play, en Amazon Appstore te verhogen gebruik je een app store QR code. Dit is een QR code oplossing die klanten rechtstreeks naar de app store leidt. Je kunt knoppen opnemen naar elke app store waar je software beschikbaar is, ingesteld binnen een mobielvriendelijke en configureerbare pagina, om het installatieproces van de app te vergemakkelijken voor klanten met verschillende apparaten – allemaal met een enkele QR code.

Voordelen van App Store QR codes

Je hoeft je geen zorgen te maken over marketing als je een app store QR code gebruikt die met de QR code generator van Trueqrcode is gemaakt. Met deze QR code kun je gemakkelijk toegang krijgen tot de app store en elke toepassing van internet downloaden. Het gebruik van app store QR codes heeft de volgende voordelen.

Mobiele apps delen met een App Store QR code

Heb je ooit gehoord dat mobiele apps gedeeld kunnen worden? Met behulp van de app store QR code kun je gemakkelijk mobiele apps delen. Voorheen moesten mensen rechtstreeks naar de Google Store of Apple Store om wat voor app dan ook te downloaden, en de app store app zelf nam veel ruimte in op je mobiel. Maar niet met de app store QR code! Je hoeft de QR code alleen maar op te slaan of te delen met je vrienden die een app willen downloaden. En omdat bijna iedereen tegenwoordig mobieltjes gebruikt, kun je een app store QR code gemakkelijk met iedereen delen.

Track de hoeveelheid scans

Over marketing gesproken, QR code tracking is een ander cruciaal voordeel dat dynamische QR codes bieden. Met Trueqrcode krijg je real-time monitoring informatie voor QR code campagnes, zoals scans per locatie (land en stad), tijd, bedieningsapparaat, en unieke vs. totale scans. Dit houdt in dat je zelfs voor drukwerk met app QR codes de ROI (return on investment) voor marketinginspanningen nauwkeurig kunt beoordelen!

Bereik je publiek gemakkelijker

Als je wilt dat een groot aantal consumenten door je inhoud bladert en vervolgens je app op hun smartphone installeert, is mobiel geoptimaliseerde inhoud cruciaal voor toepassingen. App store QR codes zijn de ideale bondgenoot om je app marketing strategie te versterken omdat ze de overgang van desktop naar mobiel en van print naar digitaal vergemakkelijken.

Hoe maak je een App Store QR code

Je vraagt je misschien af hoe je een app store QR code maakt na het leren over de voordelen ervan. Kies eerst de informatie of instructies die je wilt opnemen voordat je een app store QR code gebruikt. Kies dan de juiste code voor de gegevens die betrekking hebben op jouw App. Gebruik de onderstaande richtlijnen om de benodigde QR code te maken.

 

Stap 1: Ga naar Trueqrcode en vul de URL in die je wilt gebruiken voor je app store QR code

– Zoek een betrouwbare QR code maker waarmee je snel en eenvoudig QR codes kunt maken. Met de QR code generator van Trueqrcode kun je QR codes maken en verwerven zonder vertrouwelijke gegevens prijs te geven.

 

Stap 2: Je unieke QR code wordt onmiddellijk gegenereerd. – Gebruik geschikte texturen, zoals contrasterende kleuren of kaders, voordat je de QR code maakt om er zeker van te zijn dat hij gescand kan worden. Als je klaar bent en tevreden met de QR code, klik dan op “Genereer,” en je QR code wordt meteen aangemaakt.

 

Stap 3: Sla je QR code op in je persoonlijke account. – Sla je aangemaakte QR code zo snel mogelijk op in je persoonlijke account. Door dit te doen voorkom je dat je rivalen je QR gebruiken en bewaar je het voor eigen later gebruik.

 

Stap 4: Download je QR code in een .jpg bestand. – Zodra je de QR code hebt opgeslagen, moet je hem downloaden voor later gebruik. Het is raadzaam om je QR code te downloaden als een .JPG bestand in plaats van een van de andere open-source bestandstypen.

 

Stap 5: Je App store QR code is klaar voor gebruik. – Nu je QR code klaar is, is het tijd om hem te downloaden als .JPG bestand zodat je hem kunt delen

 

Best practices van App Store QR codes

Meer downloads van je spel met een App Store QR code

De app store QR code kan gebruikt worden in elke gamestudio die een app-versie maakt of bouwt van een bekend pc-spel. Ze kunnen een app store QR code toevoegen aan sociale media, e-mailmarketing, een landingspagina en banneradvertenties om mensen van desktop naar mobiel te bewegen en om nieuwe klanten te promoten. Nu hoeven spelers alleen nog maar de code te scannen om toegang te krijgen tot de website.

Vraag om feedback op je app

Klanten krijgen geen feedbackformulieren meer om in te vullen. Ondanks het feit dat de meeste bedrijven deze strategie gebruiken om klantenfeedback te verzamelen, werd relatief weinig feedback verzameld. Dit was te wijten aan de moeilijkheid om zoveel verschillende soorten feedbackformulieren te beheren. Maar dankzij QR codes is het verkrijgen van input nu een stuk eenvoudiger. Een smartphone kan snel een QR code een app store lezen, waardoor de kans groter wordt dat meer personen aan een enquête deelnemen. Deze QR codes zijn de eenvoudigste methode om mensen te benaderen, zowel fysiek als online, om een aanzienlijk aantal klanten aan te sporen anoniem deel te nemen aan de enquête.

Evenzo is het toevoegen van een QR code essentieel als je een winkel hebt of wilt bouwen om potentiële consumenten aan te trekken en hun loyaliteit te belonen. Klanten kunnen elke deal snel direct opslaan op hun mobiele apparaten, delen met vrienden.

App Store QR codes delen op flyers

Heb je een nieuwe app gelanceerd? Als dat zo is, dan heeft je bedrijf de juiste vorm van reclame nodig om veel klanten aan te trekken. Het plaatsen van een app store QR code op flyers is de ideale aanpak om je nieuwe bedrijf te promoten. Wat dacht je van een QR code die de koper rechtstreeks leidt naar de toepassingen die je wilt downloaden in plaats van de flyers met informatie? Door dit te doen houd je de consumenten verantwoordelijk en vergroot je de kans dat je nieuwe consumenten aantrekt.

App Store QR codes op billboards

Introduceer je een gloednieuwe toepassing? Weet je niet zeker hoe je je publiek erbij kunt betrekken? De eenvoudigste methode om dit te bereiken is het afdrukken van app store QR codes op de reclameborden. Dankzij ontwikkelingen van marketeers en adverteerders worden QR codes met meer succes gebruikt in reclameborden. Het gebruik van QR codes maakt naar verluidt meer interactie met de klant mogelijk. Om het publiek te lokken, gebruiken billboards regelmatig QR codes. Door de code te scannen op de billboards, kan het publiek nu toegang krijgen tot de gevraagde app. Hierdoor hebben marketeers een groot voordeel gezien in het gebruik van QR codes op billboards.

Tips voor het maken van een App Store QR code

Sla je QR code op in je persoonlijke account

Maak een map aan in je bestaande persoonlijke account of maak een nieuwe aan na het genereren van de feedback QR code zodat je het opslaat om te delen met je management- en marketingteams. Door de QR code bij te houden, voorkom je dat andere bedrijven hem tegen je gebruiken.

Dubbelcheck of je een actieve QR code hebt gebruikt

Test je feedback op QR code ontwerp op veel scanprogramma’s na het afwerken en vóór het afdrukken. Middelgrote voorwerpen zoals feedbackformulieren moeten QR codes hebben die minstens 2 cm bij 2 cm groot zijn. Het is altijd mogelijk om vanaf daar de grootte te vergroten, maar we raden het niet aan omdat het je code onvindbaar maakt. Je moet een voorbeeldpagina scannen op het door jou gekozen afdrukformaat voordat je verder gaat.

Linkt de QR code naar de juiste app?

Voordat je je App QR code beschikbaar stelt aan het grote publiek, moet je ervoor zorgen dat hij naar de juiste URL verwijst. Als het publiek niet naar het juiste feedbackformulier wordt gestuurd nadat je de QR code hebt gepubliceerd, loop je het risico potentiële consumenten te verliezen. Daarom is het essentieel om te controleren of de QR code naar de juiste URL leidt of niet.

Gebruik een App Store QR code op verschillende marketingmaterialen

Ook al is het een QR code, je moet hem toch actueel houden. Je kunt niet dezelfde link houden waarvan je twee jaar geleden de link deelde. Als je wilt dat mensen je QR code blijven scannen, moet je je de link actueel houden. Als er ontwikkelingen zijn omtrent de App, zorg dan dat je de aanpassingen meeneemt met je QR code.

FAQ

Meest voorkomende vragen en antwoorden

Iemand kan snel een app store QR code scannen door de camera van zijn smartphone op de app store QR code te richten om die te activeren en dan te klikken op de bijbehorende link die boven in het scherm verschijnt om naar de gewenste URL te navigeren. Als je een Android of iOS apparaat hebt met een minder-dan-iOS 8 of 11 versie van die besturingssystemen, raadpleeg dan de instructies om de beste QR code scanner app te selecteren.

Ja, je kunt de gegevens altijd bijwerken als je een dynamische QR code oplossing gebruikt. Helaas kunnen statische QR codes, nadat ze zijn gepubliceerd, niet meer worden gewijzigd of naar een andere URL worden geleid.

Te kleine QR codes worden vaak niet opgemerkt of zijn niet scanbaar. Bij het drukken op compacte tot middelgrote producten, zoals flyers, is de minimale codegrootte 2 x 2 cm. Druk de QR code groter af als je het niet zeker weet.

Als je dynamische QR codes gebruikt, kan het gebruik ervan worden bijgehouden. Deze informatie bevat specifieke gegevens zoals de locatie van de scan, de grootte, hoeveel scans er waren, wanneer ze plaatsvonden, en het besturingssysteem van het scanapparaat.

Het gebruik van QR codes van app-winkels maakt het voor klanten gemakkelijker om apps te installeren. Mensen kunnen nu gemakkelijker gebruik maken van QR codes uit app-winkels door ze gewoon te scannen en zonder gedoe de gewenste applicatie te downloaden.